Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 74

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74

Περίληψη: Η Νόρα λέει στον Λουκά αυτά που ανακάλυψε για τον Στέλιο. Ο Λουκάς επιμένει να πάνε στην αστυνομία, αλλά η Νόρα θέλει να πάρει εκδίκηση μόνη της. Οι δυο τους τσακώνονται και ο Λουκάς ζητάει βοήθεια από τη Δάφνη. Προσπαθούν να συνετίσουν τη Νόρα, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Η Νόρα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Στέλιο, παρόλο που έτσι βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο. Η Μελίτα επιμένει να θεωρεί τον Πέτρο συνένοχο στα εγκλήματα του ομίλου, ενώ ο Μάνος προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα που τον χωρίζει από τον Νικόλα. Η Εύα αισθάνεται, για μια ακόμα φορά, ότι χάνει τον Μάνο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Ανδρέας Φυλακτού (Φίλιππος Ρούσσος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου