Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 70

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70

Περίληψη: Η αρρώστια της κόρης του Μάνου μαθαίνεται και όλοι παγώνουν. Η ζωή φαίνεται να παίζει και πάλι ένα από τα σκληρά της παιχνίδια. Ο Νικόλας υποψιάζεται ότι η μικρή έπεσε θύμα της μόλυνσης των εργοστασίων του ίδιου της του πατέρα. Η Μελίτα απειλεί τον Μάνο ότι αν πάθει κάτι το παιδί, θα τον σκοτώσει. ‘Ολοι πιστεύουν ότι η μικρή πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό. Ο Νικόλας, όμως, επιμένει να την περιθάλψει εδώ και, με σύμμαχο τη Μελίτα, το πετυχαίνει. Η μάχη που πρέπει να δώσει για να σώσει το παιδί προβλέπεται μεγάλη και δύσκολη. Ο Μάνος, σε απελπισία, παρακαλεί τον Νικόλα να σώσει την κόρη του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Ανδρέας Φυλακτού (Φίλιππος Ρούσσος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου