Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 68

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68

Περίληψη: Παραμονή Χριστουγέννων. Ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα του DNA του Νικόλα και του Πέτρου, ο Λουκάς για να αποφορτίσει το κλίμα οργανώνει ρεβεγιόν με όλη την παρέα στο σπίτι του. Η Δάφνη, αυτή τη νύχτα που γεννιέται ο Χριστός, αποφασίζει να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στον Νικόλα. Ο Μάνος με τη Μελίτα θα κάνουν τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους μαζί. Ενώ η Εύα μόνη της έξω απ’ την παρέα, τριγυρνάει άσκοπα τα μαγαζιά. Ο Πέτρος ειδοποιείται ότι τα αποτελέσματα του DNA βγήκαν. Η παρέα έχει μαζευτεί στο σπίτι του Λουκά για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Η είσοδος, όμως, του Μάνου και της Εύας θα προκαλέσει αναστάτωση και ο Πέτρος θα καλέσει τον Νικόλα για να του ανακοινώσει τα αποτελέσματα του DNA.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Ανδρέας Φυλακτού (Φίλιππος Ρούσσος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου