Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 62

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62

Περίληψη: Η Εύα γίνεται έξαλλη, όταν ο Μάνος τής ζητάει να φύγει από το σπίτι για μια νύχτα, διότι θα μείνουν εκεί η Μελίτα και το παιδί. Ο Νικόλας υποψιάζεται ότι είναι πιθανόν ο Πέτρος να είναι ο βιολογικός του πατέρας και το εξομολογείται στον Λουκά. Και ο ίδιος ο Πέτρος έχει ταραχτεί από την αποκάλυψη πως ο Λύτρας δεν είναι ο πραγματικός πατέρας του Νικόλα. Ο Στέλιος σκηνοθετεί μία επίθεση εις βάρος του, ώστε να πλησιάσει και πάλι τη Νόρα. Στο μεταξύ, η Εύα, μην αντέχοντας να σκέφτεται τον Μάνο μαζί με τη Μελίτα, πηγαίνει αιφνιδιαστικά στο σπίτι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Ανδρέας Φυλακτού (Φίλιππος Ρούσσος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου