Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 44

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44

Περίληψη: Αγνοώντας την επανεμφάνιση του μάρτυρα, ο Λουκάς και ο Πέτρος ανησυχούν ότι η Εύα θα πραγματοποιήσει την απειλή της και θα αποκαλύψει το μυστικό. Η Μελίτα εξοργίζεται με τη νέα ανάμειξη της Εύας και αποφασίζει να δράσει αντιμετωπίζοντάς την στα ίσια. Η Νόρα προβληματίζεται τόσο από την αντιδικία των δύο αδελφών όσο και από το γεγονός ότι η ίδια βρίσκεται στη μέση. Η δίκη ξεκινάει σε κλίμα έντασης. Ο Μάνος φαίνεται σίγουρος για τη νίκη του, αλλά ο Λουκάς διατηρεί επιφυλάξεις. Στο πλευρό του Νικόλα στέκονται η Εύα, η Δάφνη αλλά και η Μαρίλια που κινητοποιείται, παρά τις ενστάσεις της Αγγέλας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Ανδρέας Φυλακτού (Φίλιππος Ρούσσος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου