Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 30

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Περίληψη: Η προσέγγιση της Εύας στον Μάνο προκαλεί το ξέσπασμα του Νικόλα, αλλά και αλυσιδωτές αντιδράσεις στην παρέα. Η Εύα ζητάει τη βοήθεια του Λουκά και της Νόρας. Φαίνεται, όμως, αδύναμη να ακολουθήσει τις συμβουλές τους και να απομακρυνθεί από τον Νικόλα και τον Μάνο. Αντίθετα, με αφορμή τις κατηγορίες του Νικόλα για τη μόλυνση των εργοστασίων, πλησιάζει και πάλι τον Μάνο, εξοργίζοντας τη Μελίτα. Στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη Δάφνη με τη δουλειά της, ο Ηλίας τής αποκαλύπτει μια πληροφορία που την συγκλονίζει. Παράλληλα, το ρήγμα ανάμεσα στην Αμαλία και τον Πέτρο, με αφορμή τον Φίλιππο, βαθαίνει περισσότερο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Ανδρέας Φυλακτού (Φίλιππος Ρούσσος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου