Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 23

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23

Περίληψη: Η ανακοίνωση του γάμου της Εύας με τον Νικόλα προκαλεί αντιδράσεις οργής. Η Αγγέλα γυρίζει για πρώτη φορά την πλάτη στην κόρη της, αλλά ούτε κι αυτό δεν είναι αρκετό για να την μεταπείσει. Ο Μάνος προσπαθεί να αποτρέψει την Εύα με τον δικό του τρόπο, αλλά εκείνη απαντάει με ένα ακόμα τελεσίγραφο. Ο Νικόλας δέχεται τα πυρά του Λουκά και της Νόρας, αλλά φαίνεται έτοιμος να προχωρήσει στον γάμο, παρόλο που γνωρίζει τα κίνητρα της Εύας. Η Δάφνη προσπαθεί, με τη βοήθεια του πατέρα της, να συνέλθει από το σοκ. Η επίσκεψη του Νικόλα όμως και τα νέα για τον επικείμενο γάμο του, την βυθίζουν σε μεγαλύτερη απόγνωση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Ανδρέας Φυλακτού (Φίλιππος Ρούσσος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου