Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 16

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Περίληψη: Η Μαρίλια βλέπει την Εύα να φιλιέται με τον Νικόλα και αντιδράει έντονα. Του λέει πως η αδελφή της τον χρησιμοποιεί για να εκδικηθεί τον Μάνο, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Μελίτα να μη χωρίσουν. Ο Λουκάς βεβαιώνεται ότι ο θάνατος του γιατρού που αθώωσε η Νόρα δεν ήταν ατύχημα, αλλά δολοφονία και προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τον άνθρωπο που έχει εμφανιστεί τόσο θεαματικά στη ζωή της Νόρας. Η Δάφνη επιστρέφει το σκουλαρίκι στην Εύα, η οποία την καθησυχάζει ότι δεν συμβαίνει και δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι, ανάμεσα στην ίδια και στον Νικόλα. Η Μαρίλια κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Νικόλα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Ανδρέας Φυλακτού (Φίλιππος Ρούσσος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου