Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 14

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Περίληψη: O Μάνος κάνει προσπάθειες να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Μελίτας. Εκείνη, όμως, παραμένει διχασμένη. Από τη μία τον αγαπάει και, από την άλλη τον φοβάται. Η Νόρα δέχεται τον Στέλιο στο σπίτι της για μια ρομαντική βραδιά, αγνοώντας τις επικίνδυνες προθέσεις του. Η κόντρα του Πέτρου με τον γιο του κλιμακώνεται και ο Φίλιππος μοιάζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Η Εύα πικραίνεται από την απόφαση του Μάνου να επιστρέψει στη Μελίτα και μέσα της ξυπνάει η διάθεση για εκδίκηση. Η Δάφνη κανονίζει με ενθουσιασμό τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Νικόλα. Η ανησυχία του Ηλία για την παρουσία της Εύας στη ζωή της κόρης του επιβεβαιώνεται, όταν η Δάφνη κάνει μια απρόσμενη ανακάλυψη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Ανδρέας Φυλακτού (Φίλιππος Ρούσσος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου