Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Σιλβή στο κρατητήριο και ο Ζαν – Κλόντ ανακρίνεται. Επιμένει ότι εκείνος είχε βάλει τη βόμβα στο αυτοκίνητο του Αποστόλη. ‘Οσο κι αν προσπαθεί ο Ερρίκος να μάθει τι συμβαίνει, ο Σερέτης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για τον μάρτυρα κατηγορίας. Ο Θράσος αποφασίζει να παίξει σκληρό παιχνίδι προκειμένου να ελευθερώσει τη Σιλβή και το Ζαν – Κλόντ. Δίνει εντολή να αποσταλεί το επίμαχο dvd ακόμα και στη γυναίκα του Σερέτη. Η Λένα πανηγυρίζει στο σπίτι τη σύλληψη της Σιλβή και την επισκέπτεται και στο κρατητήριο για να την κάνει κουρέλι. Σπάει τα νεύρα όλων αλλά η Αγγέλα βρίσκει τη λύση να την κοντρολάρει. Ο Λάζαρος εκβιάζει τη βοήθεια του Νικόλα με σκοπό να μάθει ποιος είναι ο μυστικός μάρτυρας του Σερέτη. Η Πένυ «ανοίγεται» στο Νικόλα και του φανερώνει πράγματα για κείνη και την οικογένειά της. Η Αγγέλα σιγουρεύεται για το «κόλλημα» που ‘χει ο Βασίλης με τη Τζία και προειδοποιεί και τους δυο ανάλογα. Η Τζία θυμώνει με την επιπολαιότητα που δείχνει ο μικρός αλλά εκείνος βρίσκει τον τρόπο να της γίνει απαραίτητος. Ο Σερέτης δολοφονείται και όλα ανατρέπονται.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.

Guest στον ρόλο του Καντίνσκι ο Αργύρης Ξάφης.