Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Τζία τους έχει σοκάρει όλους με τις αποδείξεις που κρατάει στα χέρια της. Αποδείξεις που καίνε τον Σερέτη αλλά και την ίδια. Είναι όμως αποφασισμένη να το τραβήξει ως το τέλος. Ο Θράσος εκτιμάει την αυτοθυσία της και παρότι η ηθική του τον φρενάρει, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να χρησιμοποιήσει τον «άσσο στο μανίκι». Στήνει λοιπόν με τη βοήθεια των υπολοίπων σχέδιο εκβιασμού του Σερέτη. Απ’ την άλλη ο Σερέτης στήνει το δικό του κόλπο για νέο ισχυρό χτύπημα. Στη βίλα, η Λένα πείθεται απ’ την Αγγέλα ότι ο καλύτερος τρόπος για να χειριστεί το Θράσο είναι να μην του ξαναμιλήσει. Να δώσει όρκο σιωπής. Και τον εφαρμόζει. Ο Νικόλας ανοίγει την καρδιά του στην Πένυ, παραδέχεται τα λάθη του και κείνη αποφασίζει τελικά να είναι μαζί του, σε μια σχέση που θα χτιστεί με εμπιστοσύνη και αλήθειες. Ο Βασίλης φρικάρει όταν μαθαίνει το παιχνίδι της Τζίας με το Σερέτη και απαιτεί εξηγήσεις. Η Τζία του φανερώνει μυστικά απ’ το παρελθόν της. Η Σιλβή συλλαμβάνεται απ’ την αστυνομία για τη δολοφονία του Αποστόλη.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.

Guest στον ρόλο του Καντίνσκι ο Αργύρης Ξάφης.