Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Στο μαγαζί, το πάρτι για τα δήθεν γενέθλια της Τζίας καταλήγει σε πανωλεθρία. Λένα και Σιλβή έρχονται στα χέρια και οι άλλοι κάνουν αμάν να τις χωρίσουν. Και πάνω σ’ αυτό το μπάχαλο εμφανίζεται και ο Σερέτης που έχει συλλάβει τον Κέντα και τον Βάκη με σκοπό να σφίξει κι άλλο τα λουριά. Ο Λάζαρος και ο Ζαν – Κλόντ επιστρέφουν με τα διαμάντια κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι τα βάσανά τους τελείωσαν, ο Σερέτης ανακαλύπτει ότι είναι ψεύτικα. Αποχωρεί εξαγριωμένος απειλώντας θεούς και δαίμονες. Η Σιλβή έχει μια δυσάρεστη έκπληξη στο σπίτι του Ζαν – Κλόντ. Ο Θράσος επιστρέφει στη βίλα και επιχειρεί να τα ξαναβρεί με τη Λένα αλλά τα κάνει χειρότερα. Η Αγγέλα υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε Βασίλη και Τζία. Η Τζία, έχοντας φτάσει στα όριά της απ’ το πρεσάρισμα του Σερέτη αποφασίζει να δράσει δυναμικά.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.