Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Λένα διώχνει το Θράσο απ’ το σπίτι και κείνος μένει για λίγες μέρες στο μαγαζί μέχρι να της περάσουν τα νεύρα.  Η Αγγέλα προσπαθεί να ξαναφιλιώσει το ζευγάρι αλλά μάταια. Ο Ερρίκος επιχειρεί να πείσει τη Σιλβή να μείνει μαζί του για να την προφυλάξει από τον Σερέτη. Εκείνη δεν το δέχεται και ο Ζαν – Κλόντ βρίσκει την ευκαιρία να της προτείνει φιλοξενία στο δικό του σπίτι. Η θετική της απάντηση τον κάνει ευτυχισμένο. O Λάζαρος επιχειρεί να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του την Αμαλία. Η Σιλβή στήνει ένα δήθεν πάρτι στο μαγαζί για τα γενέθλια της Τζίας και καλεί την οικογένεια του Θράσου. Σκοπός της είναι να μείνει άδεια η βίλα έτσι ώστε ο Λάζαρος και ο Ζαν – Κλόντ να ψάξουν ανενόχλητοι για τα διαμάντια. Εκεί όμως τους περιμένει μια έκπληξη…

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.