Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Λένα και η Σιλβή ανταλλάσσουν καρφιά, κατηγορίες και απειλές. Η Πένυ πλέον δηλώνει σε όλους ότι η σχέση της με τον Νικόλα είναι γεγονός. Η μόνη που χαίρεται είναι η Λένα. Ο Θράσος ομολογεί στην Αγγέλα τη δολοφονία του ντήλερ και κείνη τον πείθει να πάει στο μαγαζί και να ξανακερδίσει τον σεβασμό των υπολοίπων. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον Σερέτη. Αστυνομικό διευθυντή και άνθρωπο χωμένο σε λογής λογής βρομοδουλειές. Ο Σερέτης τους απειλεί όλους ζητώντας τα διαμάντια που του ανήκουν. Κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει τίποτα γι’ αυτά. Ο Θράσος σοκαρισμένος καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τα διαμάντια που βρήκε η Αγγέλα στη βίλα. Η Τζία κάνει σμπαράλια τον Βασίλη ζητώντας του να χωρίσουν. Η Λένα ζητάει τη βοήθεια του Ερρίκου για να απομακρύνει τη Σιλβή απ’ το μαγαζί και διαπιστώνει πόσο αμείλικτος μπορεί να γίνει ο κόσμος της νύχτας. Η Σιλβή απ’ την άλλη ρίχνει στο Θράσο την πρώτη δόση απ’ το «δηλητήριό» της. Ο Λάζαρος και ο Ζαν Κλόντ ανακαλύπτουν ότι «η τρύπα στα στοιχήματα» είναι ο Κοντοδήμος. Ο Θράσος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει ότι πρέπει να σταματήσει πλέον να φοβάται. Απόφαση που θα τους εκπλήξει όλους.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.