Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Στο σπίτι έχει ανάψει εμφύλιος μετά την αποκάλυψη απ’ το Βασίλη για την επίσκεψη της Σιλβή. Μάταια ο Θράσος επιχειρεί να πείσει τη Λένα για την αθωότητά του. ‘Ακαρπες και οι προσπάθειες της Αγγέλας να τον υποστηρίξει. Ο Βασίλης πεισμωμένος συναντιέται με τη Τζία και κείνη τον συμβουλεύει να κάνει υπομονή γιατί θα χαλάσει ότι πάει να ξεκινήσει. Ο Νικόλας επισκέπτεται τη βίλα και φέρνει σε δύσκολη θέση την Πένυ. Η Αγγέλα και ο Θράσος τον βλέπουν με «μισό μάτι» και μόνο η Λένα δηλώνει απερίφραστα τη συμπάθειά της. Ο Λάζαρος έχει σπάσει τα νεύρα του Ζαν – Κλόντ με την δήθεν κατάθλιψή του και κείνος απαγάγει τον Ζιζού για να τον συνεφέρει. Ο Θράσος στο μαγαζί παίρνει απόφαση να διεκδικήσει απ’ όλους – και ειδικά απ’ τη Σιλβή – το σεβασμό που δικαιούται ως αφεντικό. Σε μια έξαρση θάρρους έρχεται αντιμέτωπος με τον οπλισμένο ντήλερ που προμήθευε τον Αλκέτα.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.