Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Ο Θράσος μετανιωμένος ζητάει συγνώμη απ’ τον άντρα της Σμαρώς για τον άγριο ξυλοδαρμό. Για να ευχαριστήσει τη Σιλβή φέρνει στο μαγαζί τις κούτες με τα σι ντι της και κείνη γίνεται έξαλλη. Ο Λάζαρος και ο Ζαν – Κλόντ του εξηγούν τη γκάφα. Στο σπίτι η Αγγέλα συνεχίζει να φτιάχνει κοσμήματα με τα διαμάντια παρουσιάζοντάς τα ως ψεύτικα. Ο Βασίλης πείθει τη Λένα ότι από δω και πέρα θα είναι υπόδειγμα γιου και κείνη τον πιστεύει. Η Τζία απ’ την άλλη «σιγοψήνει» τον μικρό προσέχοντας παράλληλα να μην εκτεθεί. Ο Νικόλας αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά την Πένυ αλλά αυτό φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα και την κάνει να πεισμώσει περισσότερο. Ο Ζαν – Κλόντ υποφέρει απ’ τη συγκατοίκηση με το Λάζαρο. Το ‘χει ήδη μετανιώσει.  Ο Θράσος μαθαίνει την αλήθεια για τον Αλκέτα και τα βάζει με όλους. Ξεσπάει την έντασή του και στη Λένα που θορυβείται και καλεί τη Τζία στη βίλα για να μάθει την αιτία του εκνευρισμού του. Και τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.