Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

‘Ολοι στο μαγαζί καλύπτουν την κατάσταση του Αλκέτα που ‘χει καταλήξει στο νοσοκομείο. Ο μόνος που δεν έχει ιδέα είναι ο Θράσος. Ο Λάζαρος εγκαθίσταται στο σπίτι του Ζαν – Κλόντ και πέφτει σε κατάθλιψη όταν η γυναίκα του ζητάει διαζύγιο. Η Πένυ μετά από ολονύχτιο κλάμα δηλώνει ότι αλλάζει εμφάνιση και τρόπο ζωής. Ο Θράσος και η Αγγέλα φοβούνται τα χειρότερα, η Λένα το χαίρεται και βγαίνει με την κόρη της για ψώνια. ‘Εξω απ’ το σπίτι περιμένει ο Νικόλας μετανιωμένος για να ζητήσει συγνώμη. Η Πένυ τον αποφεύγει και παίζουν τη γάτα με το ποντίκι. Ο Βασίλης βγαίνει το πρώτο του ραντεβού με τη Τζία και η παράνομη σχέση αρχίζει. Ο Θράσος δε μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό του την σαγηνευτική παρουσία της Σιλβή στην πίστα. Στο μαγαζί σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η Σμαρώ έχει κακοποιηθεί απ’ τον άντρα της και επεμβαίνει δυναμικά ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.