Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Ο Θράσος πείθει τη Λένα ότι δεν τρέχει τίποτα με τη Σιλβή. Ο Ερρίκος και Σιλβή και τσακώνονται και βγάζουν στη φόρα μυστικά και λάθη του παρελθόντος. Ο Λάζαρος φανερώνει στο Ζαν – Κλόντ τη μιζέρια που ζει μετά το χωρισμό απ’ τη γυναίκα του και κείνος του προτείνει να συγκατοικήσουν. Ο Βασίλης βρίσκει το θάρρος και τηλεφωνεί στη Τζία και κείνη συμμετέχει στο παιχνίδι. Η Αγγέλα έχει βάλει χέρι στα διαμάντια και μάταια ο Θράσος προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Η Λένα και η Πένυ τα ξαναβρίσκουν εν μέσω εξομολογήσεων. Η Πένυ ακολουθώντας συμβουλή της μάνα της κάνει κι άλλη προσπάθεια να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Νικόλα αλλά εκείνος – άθελά του – την προσβάλει ανεπανόρθωτα. Στο μαγαζί, η Σιλβή για να καλύψει τον Αλκέτα βγαίνει και τραγουδάει στη θέση του. Ο Θράσος γοητεύεται απ’ την παρουσία της στην πίστα.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.