Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

O Μάτσουλας τη γλιτώνει για άλλη μια φορά και ο Θράσος αντιμετωπίζει έξαλλος τη Σιλβή και τον Ερρίκο. Εκείνοι αρχίζουν να προσέχουν περισσότερο τις κινήσεις τους. Ο Λάζαρος παίρνει το μέρος του Θράσου αλλά ο Ζαν – Κλόντ είναι αδύναμος μπροστά στην επιθυμία της Σιλβή.

Η Τζία μετά από πρόσκληση της Λένας που θέλει να την έχει σύμμαχο, επισκέπτεται τη βίλα. Ο Βασίλης δε λέει να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Η Πένυ δε μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό της τον αστυνομικό που τη συνέλαβε. Βρίσκει τρόπο να τον κάνει να την ξανασυλλάβει. Τον φλερτάρει αλλά ο Νικόλας την αγνοεί. Ο Βασίλης προκειμένου να αναγκάσει τη διευθύντρια να τον διώξει απ’ το σχολείο, στέλνει όλους τους συμμαθητές του στο νοσοκομείο αλλά η Λένα του χαλάει τα σχέδια. Ο Θράσος δηλώνει ξεκάθαρα στη Σιλβή ότι δεν την εμπιστεύεται και κείνη παριστάνοντας την θιγμένη αλλά και την απελπισμένη στήνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Μετά τη νοσηλεία της ο Θράσος μετανιωμένος την επισκέπτεται στο σπίτι της. ‘Ομως η Λένα τον έχει ακολουθήσει.

.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.