Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Το σχέδιο δολοφονίας του Μάτσουλα ναυαγεί. Παθαίνει καρδιακή προσβολή πριν τον πυροβολήσουν και νοσηλεύεται.

Ο Ζαν – Κλόντ παρεξηγεί μια αθώα αγκαλιά μεταξύ Θράσου και Σιλβή και γίνεται κομμάτια. Με το ζόρι ο Λάζαρος προσπαθεί να τον συνεφέρει.

Η Σιλβή μαζί με τον Ερρίκο καταστρώνουν νέο σχέδιο εξόντωσης του Μάτσουλα αλλά τους ακούει η Τζία και ενημερώνει το Θράσο. Και μέσα σ’ όλα η Πένυ το’ χει σκάσει απ’ το σπίτι οδηγώντας χωρίς δίπλωμα. Ο Θράσος ζητάει απ’ το Λάζαρο και τον Ζαν – Κλόντ να την βρουν πριν προκαλέσει ατύχημα.

Στο σπίτι η Λένα τσακώνει το Βασίλη να καπνίζει πούρα και να βλέπει πορνό. Ρίχνει το φταίξιμο στην Αγγέλα και κάνει επίσκεψη – έκπληξη – στο νυχτερινό κέντρο καθώς υποψιάζεται ότι ο Θράσος κάτι της κρύβει.

Η Πένυ συλλαμβάνεται από αστυνομικό που περιπολεί και οδηγείται στο τμήμα. Του κάνει τη ζωή δύσκολη αλλά ο τρόπος που την αντιμετωπίζει την μπερδεύει και της δημιουργεί αμηχανία.

Ο Ερρίκος αναλαμβάνει να ξεμπλέξει την Πένυ λαδώνοντας κάποιον γνωστό του στο τμήμα. Ο Θράσος επισκέπτεται τον Μάτσουλα στο νοσοκομείο μαζί με τον Ερρίκο και τη Σιλβή που βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.