Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Ο Θράσος γνωρίζει τον Μάτσουλα και συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για ένα άβουλο άκακο ανθρωπάκι πουτρέμει την ηλικιωμένη μητέρα του. Στην πραγματικότητα εκείνη είναι ο εγκέφαλος για όλες τις παράνομες επιχειρήσεις. Δίνουν τα χέρια και συμφωνούν σε παύση των εχθροπραξιών και στην απελευθέρωση της Σιλβή. Ο Στάκας όμως τους αιφνιδιάζει. Σίγουρος ότι όλοι σ’ αυτόν θα ξεσπάσουν, εγκαταλείπει τη Σιλβή σε ερημική τοποθεσία προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να εξαφανιστεί.

Η Λένα – παρά τις προσπάθειες του Βασίλη να την εμποδίσει – κατορθώνει και τον γράφει σε ιδιωτικό σχολείο. Πιέζει και την Πένυ να κάνει κάτι επιτέλους στη ζωή της και καταλήγουν πολύ άσχημα τσακωμένες. Μάταια η Αγγέλα προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Μάλλον τα εξάπτει περισσότερο.

Ο Λάζαρος και ο Ζαν – Κλόντ βρίσκουν τελικά τη Σιλβή και κείνη έξαλλη τα βάζει μαζί τους αλλά και με το Θράσο που συμφιλιώθηκε με τον εχθρό. Ζητάει τη βοήθεια του Ερρίκου για να βγάλουν απ’ τη μέση το Μάτσουλα.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.