Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Λένα είναι αποφασισμένη να αλλάξει την εμφάνιση της αλλά και την εμφάνιση του Βασίλη και της Πένυς με το επιχείρημα ότι το απαιτεί η νέα κοινωνική τους τάξη. Επιβάλλεται στον μικρό αλλά με την Πένυ τα βρίσκει μπαστούνια.

Η Σιλβή ξυπνάει δεμένη χειροπόδαρα σε μια σκοτεινή και βρώμικη αποθήκη. Την έχει απαγάγει ο Στάκας με τις εντολές του Μάτσουλα. Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα προκειμένου να τον πείσει να την ελευθερώσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Θράσος φέρνει την Αγγέλα στη βίλα για να μείνει μαζί τους. Βρίσκει τον τρόπο και πείθει την ανένδοτη Λένα να το δεχτεί. Τα προβλήματα όμως δεν αργούν να προκύψουν.

Στο μαγαζί ο Ερρίκος ανακοινώνει στο Θράσο την απαγωγή της Σιλβή και την απαίτηση του Μάτσουλα να συναντηθούν. Ο Θράσος μαζί με το Λάζαρο και το Ζαν – Κλόντ πηγαίνουν στο σημείο συνάντησης. Εκεί βγαίνουν τα όπλα.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.