Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

O Θράσος με το που πατάει το πόδι του στο νυχτερινό κέντρο γίνεται στόχος μπράβων του Μάτσουλα. Το ίδιο και η Αγγέλα που τον έχει συνοδεύσει. Ο Λάζαρος και ο Ζαν – Κλόντ αναλαμβάνουν πάλι δράση και τελικά μαθαίνουν ότι ο Μάτσουλας δεν έχει ιδέα για το φόνο του Αποστόλη. Η Σιλβή (κρυφά απ’ τον Ερρίκο) πλαστογραφεί καινούργια διαθήκη – όλα στο όνομά της – με σκοπό να την εμφανίσει ξαφνικά. Ο Ερρίκος απ’ την άλλη προκειμένου να καθησυχάσει τον πανικόβλητο Θράσο του «χρυσώνει το χάπι» μ’ ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. H οικογένεια μετακομίζει εσπευσμένα στη βίλα στη Σαρωνίδα καθώς η Λένα δε θέλει να ζήσει ούτε λεπτό πια στη μιζέρια. Ο Θράσος μαζεύει όσο κουράγιο του έχει απομείνει και ξαναπηγαίνει στο νυχτερινό κέντρο. Η Σιλβή τον ξεναγεί και του συστήνει όλους όσους δουλεύουν εκεί. Τον βαφτίζουν «αφεντικό» κάτι που τον ενοχλεί αλλά αναγκαστικά το δέχεται. Και δεν είναι το μόνο που θα αναγκαστεί να δεχτεί.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.

Guest: Αργύρης Ξάφης, στον ρόλο του Καντίνσκι