Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Λένα ψάχνει τρόπους προκειμένου να πείσει τον Θράσο να δεχτεί την κληρονομιά. Συμμαχεί με την Πένυ και τον Βασίλη για τον πιέσουν ψυχολογικά. Ο Θράσος στρέφεται για συμπαράσταση στην Αγγέλα αλλά προς έκπληξή του και κείνη παίρνει το μέρος της Λένας.

Η Σιλβή πληρώνει έναν μπράβο για να την απαλλάξει απ’ τη Λένα και το Θράσο. Εκείνος όμως αποτυγχάνει. Ο Ερρίκος της επισημαίνει ότι τους συμφέρει να δεχτεί την κληρονομιά ο Θράσος. ‘Ασχετος όπως είναι με τη νύχτα θα τον έχουν του χεριού τους. Η Σιλβή παριστάνει ότι πείθεται.

Ο Λάζαρος και ο Ζαν – Κλόντ προσπαθούν να βρουν ποιος δολοφόνησε το αφεντικό τους και καταλήγουν σε ένα όνομα. Μάτσουλας. Το «αντίπαλον δέος» του Αποστόλη στον κόσμο της νύχτας.

Ο Θράσος δεχόμενος πιέσεις από παντού αναγκάζεται τελικά να υπογράψει. Οικογενειακώς επισκέπτονται τη βίλα που κληρονομούν. Εκεί τους περιμένουν εκπλήξεις.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.