Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 1 & 2

Μαύρα Μεσάνυχτα

Περιγραφή 1ου Επεισοδίου:
Ο Αποστόλης – ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και άνθρωπος της νύχτας με παράνομες δοσοληψίες – δολοφονείται με βόμβα στο αυτοκίνητό του. Η είδηση του θανάτου του αναστατώνει το συγγενικό και το εργασιακό περιβάλλον του. Η αναστάτωση γίνεται μεγαλύτερη με το άνοιγμα της διαθήκης του. ‘Εχει αφήσει όλη του την περιουσία στον αδερφό του τον Θράσο – άνθρωπο ήσυχο και οικογενειάρχη – κι ένα πολύ μικρό ποσοστό στη Σιλβή, πρώην τραγουδίστρια και επίσημη αγαπημένη του τα τελευταία χρόνια.

Περιγραφή 2ου Επεισοδίου:
Ο Θράσος τρομοκρατείται με την προοπτική να βρεθεί ξαφνικά από ιδιοκτήτης συνοικιακού ξηροκαρπάδικου, ιδιοκτήτης νυχτομάγαζου και αφεντικό ανθρώπων της νύχτας και αρνείται να δεχτεί την κληρονομιά. Η Λένα όμως – η γυναίκα του – δεν σκοπεύει ν’ αφήσει τέτοια περιουσία να χαθεί μέσα απ’ τα χέρια τους. Αλλά ούτε και η Σιλβή, που το ελάχιστό ποσοστό που κληρονομεί δεν την ικανοποιεί. Τα θέλει όλα δικά της…

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Σκηνογραφία: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολογία: Ηλιοστάλακτη Βαβούλη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Πάλμας
Μοντάζ: Γιάννης Μαρρής
Εκτέλεση Παραγωγής: Frenzy Films

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσσυ Μάλφα (Λένα), ‘Ερση Μαλικέντζου (Αγγέλα),  Γιουλίκα Σκαφιδά (Πένυ), Παναγιώτης Καρμάτης (Βασίλης). Στον ρόλο του Αποστόλη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Παίζουν: Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, Νίκος Νίκας, Γιώργος Σουξές, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Μπατσακούδας, Πέτρος Πετράκης, Θανάσης Δόβρης, Σοφία Κομηνέα, Μαρία Ιακώβου.

Φιλική Συμμετοχή: Ερρίκα Μπίγιου