Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 18

<>ΜΑΖΙ ΣΟΥ – Επεισόδιο 18

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης

Σενάριο: Κώστας Βαζάκας

Φωτογραφία: ‘Ενζο Καρανάσιος

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Ενδυματολογία: Ελίνα Μαντζάκου

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Δημοσθένης Ράπτης

Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αποστόλης Τότσικας (‘Αρης), Μαριλύ Μήλια (Ζωή), Ράνια Σχίζα (Ελένη), Τάσος Νούσιας (Στέφανος Αναστασίου), Κλειώ – Δανάη Οθωναίου (Σοφία), Ανδρέας Νάτσιος (Μάρκος), Νίκος Νικολάου (Λεωνίδας), Ντίνα (Ζωή Καραβασίλη)

Περιγραφή:

Κι ενώ τα παιδιά ξυπνάνε στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας, ο Αναστασίου πείθεται απ’ τον Χρηστίδη, ότι δεν είναι ο άνθρωπος που ψάχνει. ‘Ομως του λέει και κάτι που τον αναστατώνει. Είχε ένα ξάδερφο με το ίδιο όνομα, αυτός είχε πάει φαντάρος στο Διδυμότειχο και έμενε στα Ρίζια. Μόνο που ο άνθρωπος αυτός σκοτώθηκε πριν 5 μέρες σε ένα ατύχημα. Ο Αναστασίου πηγαίνει στο νεκροταφείο και δεν ξέρει τι να πιστέψει. Το βασανιστικό ερωτηματικό μέσα του, μεγαλώνει και μπλέκεται. Είναι ή όχι ο πατέρας του ‘Αρη; Μήπως όλα ήταν μια ηλίθια φαντασίωση; Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να του απαντήσει βρίσκεται θαμμένος μπροστά του.

Την ίδια στιγμή ο ‘Αρης και η Ζωή δεν μπορούν να γυρίσουν στην Ελλάδα κι έτσι το ρίχνουν στον τουρισμό. Ο ‘Αρης ενώ ήταν πιο κοντά από ποτέ στον πατέρα του βρέθηκε ξαφνικά σε μια άλλη χώρα. Δεν φτάνει αυτό, η Ζωή χάνεται μες το πλήθος της αγοράς κι έτσι ο ‘Αρης, αντί να ψάχνει τον πατέρα του ψάχνει να βρει τη Ζωή, πριν πέσει στα χέρια της Τουρκικής αστυνομίας…