Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 16

<>ΜΑΖΙ ΣΟΥ – Επεισόδιο 16

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης

Σενάριο: Κώστας Βαζάκας

Φωτογραφία: ‘Ενζο Καρανάσιος

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Ενδυματολογία: Ελίνα Μαντζάκου

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Δημοσθένης Ράπτης

Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αποστόλης Τότσικας (‘Αρης), Μαριλύ Μήλια (Ζωή), Ράνια Σχίζα (Ελένη), Τάσος Νούσιας (Στέφανος Αναστασίου), Κλειώ – Δανάη Οθωναίου (Σοφία), Ανδρέας Νάτσιος (Μάρκος), Νίκος Νικολάου (Λεωνίδας), Ντίνα (Ζωή Καραβασίλη)

Περιγραφή:

Στην Αθήνα η πίεση των δημοσιογράφων στην Ελένη και τον Λεωνίδα είναι αφόρητη. Εκείνη τον βγάζει με εγγύηση και κάνουν μια τελική προσπάθεια να μπορέσουν να συνεννοηθούν για χάρη της Ζωής. Ανησυχούν τι θα γίνει αν ανοίξει πάλι η υπόθεση και βασικά τι θα κάνει η Ζωή όταν δει τις εφημερίδες με την ιστορία της οικογένειας της πρωτοσέλιδο. Κι αυτό συμβαίνει. Η Ζωή τηλεφωνεί στην Ελένη της λέει ότι βρήκε έναν άνθρωπο που την αγαπά κι ότι θα αλλάξει όνομα. Δε θα γυρίσει ποτέ πίσω.

Ο ‘Αρης τηλεφωνεί στον Σάκη κι αυτός του λέει ότι βρήκε τον πατέρα του. Δίνουν ραντεβού. Κι ενώ η Ζωή δεν έχει κανέναν άλλο στον κόσμο πέρα απ’ τον ‘Αρη αρχίζει να νοιώθει πως ο ‘Αρης μπορεί να μην την αγαπά αληθινά. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να βρει τον πατέρα του. Αδιαφορεί για τα συναισθήματα της, την κούραση της και νοιάζεται μόνο για το ραντεβού. Τον ρωτάει αν την αγαπά και προσπαθεί να τον προειδοποιήσει ότι ο Σάκης μπορεί να του παίζει παιχνίδι. Πως είναι δυνατόν να βρήκε τόσο εύκολα τον πατέρα του ενώ το ορφανοτροφείο δεν μπόρεσε να βρει τίποτα τόσα χρόνια; Ο ‘Αρης νοιώθει πως η Ζωή δεν καταλαβαίνει τη λαχτάρα για τον πατέρα του και ξεσπά καυγάς ανάμεσα τους. ‘Οταν συναντήσουν τον Σάκη εκείνος του βάζει ξανά το δίλλημα. Θα του δώσει το χαρτί με αντάλλαγμα την Ζωή. ‘Αλλωστε δεν είναι η γυναίκα της ζωής του. Ας πάρουν τα λεφτά να φτιάξουν την ζωή τους. Ο ‘Αρης κοιτάζει την Ζωή και το σκέφτεται. ‘Ισως ο Σάκης έχει δίκιο…