Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 14

<>ΜΑΖΙ ΣΟΥ – Επεισόδιο 14

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης

Σενάριο: Κώστας Βαζάκας

Φωτογραφία: ‘Ενζο Καρανάσιος

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Ενδυματολογία: Ελίνα Μαντζάκου

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Δημοσθένης Ράπτης

Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αποστόλης Τότσικας (‘Αρης), Μαριλύ Μήλια (Ζωή), Ράνια Σχίζα (Ελένη), Τάσος Νούσιας (Στέφανος Αναστασίου), Κλειώ – Δανάη Οθωναίου (Σοφία), Ανδρέας Νάτσιος (Μάρκος), Νίκος Νικολάου (Λεωνίδας), Ντίνα (Ζωή Καραβασίλη)

Περιγραφή:

Ο Σάκης καταφέρνει να μάθει ποιοι είναι οι απαγωγείς της Ζωής. Είναι οι ίδιοι τύποι που πουλάνε προστασία στο μπαρ που δουλεύει. Την ίδια στιγμή η Ζωή προσπαθεί να διασπάσει τους δυο άνδρες σπέρνοντας την διχόνοια μεταξύ τους.

Ο Αναστασίου δεν αντέχει να κρύβεται άλλο κι εξομολογείται στη Σοφία ότι πριν 18 χρόνια είχε έρθει στην περιοχή κάνοντας το στρατιωτικό του. Δεν της λέει όμως ότι γνώριζε την μητέρα του ‘Αρη. Η Ελένη φτάνει στο Σουφλί και συναντά τον απαγωγέα της Ζωής. Αυτός της λέει να την ακολουθήσει στο σημείο που κρατάνε την ζωή. Αυτό που αγνοεί είναι ότι ο ‘Αρης και ο Σάκης είναι ήδη στο σημείο και παίρνουν την Ζωή στα χέρια τους. Οι απαγωγείς παίρνουν τα χρήματα της Ελένης χωρίς να της επιστρέψουν τη Ζωή. Εκείνη μόνη στην ερημιά καταλαβαίνει το λάθος της και ειδοποιεί τον Αναστασίου. Τα παιδιά βάζουν τον Σάκη να πάει στο δημαρχείο και να βρει τρόπο να πάρει στα χέρια του τη ληξιαρχική πράξη της γέννησης του για να μάθουν το όνομα του πατέρα του. Και προλαβαίνει να διαρρήξει τα αρχεία λίγο πριν φτάσει εκεί η Σοφία με τον Αναστασίου. Ο Σάκης δεν έχει βγάλει απ’ το μυαλό του τα λεφτά της αμοιβής και σκέφτεται ένα σχέδιο που θα κάνει άνω κάτω τα πράγματα. Τα παιδιά περιμένουν νέα του, αλλά πέφτουν σε μια ενέδρα στρατιωτών και βρίσκονται αιχμαλωτισμένα σε Ελληνικό στρατόπεδο στα σύνορα.