Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 13

<>ΜΑΖΙ ΣΟΥ – Επεισόδιο 13

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης

Σενάριο: Κώστας Βαζάκας

Φωτογραφία: ‘Ενζο Καρανάσιος

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Ενδυματολογία: Ελίνα Μαντζάκου

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Δημοσθένης Ράπτης

Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αποστόλης Τότσικας (‘Αρης), Μαριλύ Μήλια (Ζωή), Ράνια Σχίζα (Ελένη), Τάσος Νούσιας (Στέφανος Αναστασίου), Κλειώ – Δανάη Οθωναίου (Σοφία), Ανδρέας Νάτσιος (Μάρκος), Νίκος Νικολάου (Λεωνίδας), Ντίνα (Ζωή Καραβασίλη)

Περιγραφή: Η Ζωή βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων της και δεν της φέρονται καθόλου πολιτισμένα. Είναι αποφασισμένοι να πάρουν την αμοιβή εις διπλούν. Η Ζωή τους λέει ότι η μάνα της δεν έχει τόσα λεφτά όμως αυτοί δεν πτοούνται. Επικοινωνούν με την Ελένη και της λένε ότι έχουν την κόρη της. Σύντομα η Ελένη καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι που την έχουν δε θα την δώσουν αν δεν πάρουν τα 200.000 που ζητάνε. Η κόρη της είναι θύμα απαγωγής και φταίει εκείνη γιαυτό. Δεν έχει άλλη λύση απ’ το να κάνει ότι της λένε. Μαζεύει τα χρήματα και ανεβαίνει στην Αλεξανδρούπολη για να παραλάβει η ίδια την Ζωή.

Την ίδια στιγμή ο ‘Αρης βρίσκει στο Σουφλί τον μοναδικό φίλο που είχε κάνει στο ίδρυμα και που τώρα ζει εκεί και του ζητάει να τον βοηθήσει να βρει την Ζωή. Ο Σάκης δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό του την αμοιβή αλλά ο ‘Αρης τον πείθει να τον βοηθήσει για την φιλία τους. την Ζωή δεν την δίνει για κανένα τίμημα.

Την ίδια στιγμή η Σοφία κι ο Αναστασίου εντοπίζουν μια θεία της μητέρας του ‘Αρη και μαθαίνουν για το θάνατο της στην πυρκαγιά. Ελπίζουν ότι ο ‘Αρης θα φτάσει εκεί και θα τον εντοπίσουν έτσι. Ο Αναστασίου, υποφέρει, μοιάζει να καταρρέει και μόνο στην υποψία πως ήξερε την μητέρα του ‘Αρη όταν υπηρετούσε το στρατιωτικό του