Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 12

<>ΜΑΖΙ ΣΟΥ – Επεισόδιο 12

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης

Σενάριο: Κώστας Βαζάκας

Φωτογραφία: ‘Ενζο Καρανάσιος

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Ενδυματολογία: Ελίνα Μαντζάκου

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Δημοσθένης Ράπτης

Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αποστόλης Τότσικας (‘Αρης), Μαριλύ Μήλια (Ζωή), Ράνια Σχίζα (Ελένη), Τάσος Νούσιας (Στέφανος Αναστασίου), Κλειώ – Δανάη Οθωναίου (Σοφία), Ανδρέας Νάτσιος (Μάρκος), Νίκος Νικολάου (Λεωνίδας), Ντίνα (Ζωή Καραβασίλη)

Περιγραφή:

Στο ίδιο σημείο καταφθάνουν οι τοκογλύφοι που υποψιάζονται ότι ο Αναστασίου έχει βρει κάτι. Πράγματι ο Αναστασίου και η Σοφία είναι ένα βήμα απ’ τα παιδιά που κρατάνε την ανάσα τους στο χωράφι. ‘Ομως λίγο πριν τους βρουν εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός ένας αστυνομικός με το περιπολικό του που έχει εντολή να τους απομακρύνει απ’ την περιοχή. Αυτοί αρνούνται και τους οδηγεί στην αστυνομία. ‘Ετσι οι τοκογλύφοι μένουν μόνοι στην περιοχή με τα παιδιά. Περιμένουν να βγουν τα παιδιά απ’ την πυκνή βλάστηση και να τα πιάσουν.

Τα παιδιά βρίσκουν ξανά καταφύγιο στο ποτάμι νοιώθουν ότι κάποιος από ψηλά τους προστατεύει. Το βράδυ, νοιώθοντας φοβισμένοι, φτιάχνουν παγίδες γύρω τους για να ξυπνήσουν αν κάποιος τους πλησιάσει.

‘Οταν οι δυο τοκογλύφοι τους πλησιάζουν πέφτουν στις παγίδες τους κι ο ένας τραυματίζεται. Ορκίζεται να πιάσει τον ‘Αρη και να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Ο Αναστασίου μαθαίνει ότι τα παιδιά πέρασαν απ’ το αγρόκτημα της Αμαλίας και πηγαίνει με την Σοφία. Εκεί η Αμαλία τους δίνει την φωτογραφία που έχει ξεχάσει ο ‘Αρης στο παντελόνι που είχε πλύνει. Ρωτάει ποια είναι αυτή η γυναίκα. Η Σοφία της λέει ότι είναι η μητέρα του. Ο Αναστασίου βλέπει την φωτογραφία και συγκινείται.

Την ίδια στιγμή ο ‘Αρης κι η Ζωή βγαίνουν απ’ το δάσος και οι δυο τοκογλύφοι τους εντοπίζουν. Τους κυνηγάνε με το αυτοκίνητο και τους προλαβαίνουν. Πιάνουν την Ζωή και χτυπάνε άσχημα τον ‘Αρη. Εκείνος ανήμπορος να βοηθήσει βλέπει την Ζωή να χάνεται μες το αυτοκίνητο τους.