Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ Σ’ΑΓΑΠΩ 016

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ Σ’ ΑΓΑΠΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16ο

Σενάριο: Μαρκέλλα Γρηγορίου, Αντιγόνη Παππά
Σκηνοθεσία : Στέφανος Κοντομάρης
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ρήγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνογραφία: Λία Ασβεστά
Οργάνωση εκτέλεσης παραγωγής:Σάκης Γώγος
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Μάριος Δαέλλης
Ενδυματολόγος: Νινέτα Ζαχαροπούλου
Μακιγιάζ: Ελένη Κάτσαρη
Μοντάζ: Κώστας Μπάρλος
Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Γιατράκος
Εκτέλεση παραγωγής : ON PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: ‘Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Κορίννα), Γιώργος Καραμίχος (Χάρης), Κλέων Γρηγοριάδης (Αναστάσης), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Βέρα).
Μέλπω Κωστή (Κατερίνα), Παντελής Καναράκης (‘Απο), Θωμάς Παλιούρας (Σπύρος), Πένυ Σταθάκη (Λίλυ), Θανάσης Κουρλαμπάς (Μίλτος), Τζένη Διαγούπη (Χαρούλα), Θοδωρής Θάνος, Νίκος Συμμεωνίδης, Ελένη Μπρισνοβάλη.
Στέφανος ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Χαρίκλεια η Μαίρη Χαλκιά.
Guest: Αντιγόνη Δρακουλάκη

Περιγραφή : Η Κορίννα ανυπομονεί να πει στον Χάρη ότι χώρισε αλλά μαθαίνει ότι έφυγε εκτάκτως για Αγγλία. Η Βέρα τη συμβουλεύει να τον πάρει τηλέφωνο αλλά εκείνη προτιμά να τον ενημερώσει από κοντά. Στο μεταξύ, στα γραφεία καταφτάνει η Ρίτα, μια ντροπαλή, νεαρή φοιτήτρια δημοσιογραφίας που θα εργαστεί για ένα διάστημα στο περιοδικό. Η Κορίννα αναλαμβάνει να την κατατοπίσει. Οι παλιομοδίτικες, όμως, στυλιστικές επιλογές της Ρίτας προκαλούν ειρωνικά σχόλια… Η Κορίννα με τη βοήθεια της Βέρας μεταμορφώνουν τη Ρίτα από ασχημόπαππο σε κύκνο και μαζί με τον Αναστάση της κάνουν το τραπέζι στο σπίτι του Χάρη. Η βραδιά εξελίσσεται ευχάριστα, όταν ξαφνικά…