Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ Σ’ΑΓΑΠΩ 013

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ Σ’ ΑΓΑΠΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13ο

Σενάριο: Μαρκέλλα Γρηγορίου, Αντιγόνη Παππά
Σκηνοθεσία : Στέφανος Κοντομάρης
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ρήγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνογραφία: Λία Ασβεστά
Οργάνωση εκτέλεσης παραγωγής:Σάκης Γώγος
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Μάριος Δαέλλης
Ενδυματολόγος: Νινέτα Ζαχαροπούλου
Μακιγιάζ: Ελένη Κάτσαρη
Μοντάζ: Κώστας Μπάρλος
Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Γιατράκος
Εκτέλεση παραγωγής : ON PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: ‘Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Κορίννα), Γιώργος Καραμίχος (Χάρης), Κλέων Γρηγοριάδης (Αναστάσης), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Βέρα).
Μέλπω Κωστή (Κατερίνα), Παντελής Καναράκης (‘Απο), Θωμάς Παλιούρας (Σπύρος), Πένυ Σταθάκη (Λίλυ), Θανάσης Κουρλαμπάς (Μίλτος), Τζένη Διαγούπη (Χαρούλα), Θοδωρής Θάνος, Νίκος Συμμεωνίδης, Ελένη Μπρισνοβάλη.
Στέφανος ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Χαρίκλεια η Μαίρη Χαλκιά.
Guests: Νικόλέττα Καρρά, Πατρίκιος Κωστής.

Περιγραφή :
Η Κορίννα ανοίγει την πόρτα της στην καινούργια χρονιά, αλλά και σ’ έναν ωραίο άγνωστο που την πείθει να τον ακολουθήσει σ’ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ. Λίγο αργότερα, καταφθάνει και ο Χάρης που ψάχνει την Κορίννα. Στο ίδιο πάρτυ όμως, είναι καλεσμένη και η Στέλλα, η νεαρή ηθοποιός με την οποία ο Χάρης είχε μοιραστεί στιγμές μοιραίου πάθους… Η βραδιά επιφυλάσσει εκπλήξεις για τον Χάρη και την Κορίννα, αλλά το ίδιο και για τον Αναστάση και τη Βέρα. Ο Χάρης προσπαθώντας να αποφύγει τις ερωτικές επιθέσεις της Στέλλας την κλειδώνει σ’ ένα δωμάτιο, ενώ ο Αναστάσης βρίσκεται κλειδωμένος στην ντουλάπα της Βέρας, εξαιτίας μιας αιφνιδιαστικής επίσκεψης του Δημητράκη στην κρεββατοκάμαρα της μαμάς του…