Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 16

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Περίληψη: Η Τόνια παίρνει από το ταχυδρομείο ένα δέμα και ανοίγοντάς το, διαπιστώνει πως ο Αντώνης τής έχει στείλει δώρο ένα κολιέ από κοχύλια. Ο Γιώργος συναντά τον Αντώνη στο μοναστήρι και του ομολογεί πως χώρισε με την ‘Αννα όταν διαπίστωσε πως αγαπάει ακόμα τον άντρα της. Η μικρή Αντριάννα είναι πολύ δυστυχής που έφυγε ο Γιώργος και σκαρφίζεται διάφορα για να πάνε να τον βρούνε. Ο Γιάννης ξαναμπαίνει στο νοσοκομείο με πνευμονία. Η Βασιλική, πανικόβλητη, δεν τολμά να μπει στο δωμάτιό του. Ο Λευτέρης παθαίνει έμφραγμα στον ύπνο του και πεθαίνει. Ο Ανδρέας τρελαίνεται. Πέφτει με τα μούτρα στα γράμματα της ‘Αννας κι αρχίζει να τα διαβάζει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Ανδρέας), Βικτώρια Χαραλαμπίδου (‘Αννα), Αιμίλιος Χειλάκης (Γιώργος) και στο ρόλο της Αντριάννας, η μικρή Ελένη Παπαδόγια
Παίζουν: Εβίτα Ζημάλη (Τόνια), Φάνης Μουρατίδης (Μαρίνος), Αντιγόνη Αλικάκου (Βασιλική), Μελίνα Βαμβακά (Δέσποινα), Κωνσταντίνος Παπαχρόνης (Λευτέρης), Στάθης Μαντζώρος (Αντώνης), Χριστόδουλος Στυλιανού (Δημήτρης), Δάφνη Μανούσου (Λία), Δημήτρης Μαύρος (Λάκης), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης
Σκηνογραφία: Χρύσα Δαπόντε
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Εκτέλεση παραγωγής: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ