Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 15

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Περίληψη: Η Tόνια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έκθεση φωτογραφίας. Ο Μαρίνος, έξω φρενών με το βιασμό της γυναίκας του, απειλεί τον Γιάννη πως θα τον σκοτώσει. Η Τόνια προσπαθεί να μάθει πώς κατάφερε να γυρίσει πίσω τα λεφτά που ‘χε πάρει ο άντρας της. Η Βασιλική επισκέπτεται τη Δέσποινα και η δεύτερη τής λέει πως η ‘Αννα αρραβωνιάστηκε. Η Βασιλική δεν χάνει την ευκαιρία να ενημερώσει τον άντρα της. Ο Αντώνης, στην αγωνιώδη προσπάθειά του να ξεκόψει από τα ναρκωτικά, κλείνεται σ’ ένα μοναστήρι στα Κύθηρα. Μόνο ο Γιώργος τον επισκέπτεται εκεί. Ο Μαρίνος, από το σοκ του βιασμού, δεν μπορεί να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του. Ο Γιώργος βρίσκει στο σπίτι της ‘Αννας, ένα γράμμα της προς τον Ανδρέα και μαζεύει τα πράγματα του και φεύγει, γεμάτος παράπονο. Η ‘Αννα νιώθει για δεύτερη φορά το αίσθημα της εγκατάλειψης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Ανδρέας), Βικτώρια Χαραλαμπίδου (‘Αννα), Αιμίλιος Χειλάκης (Γιώργος) και στο ρόλο της Αντριάννας, η μικρή Ελένη Παπαδόγια
Παίζουν: Εβίτα Ζημάλη (Τόνια), Φάνης Μουρατίδης (Μαρίνος), Αντιγόνη Αλικάκου (Βασιλική), Μελίνα Βαμβακά (Δέσποινα), Κωσταντίνος Παπαχρόνης (Λευτέρης), Στάθης Μαντζώρος (Αντώνης), Χριστόδουλος Στυλιανού (Δημήτρης), Δάφνη Μανούσου (Λία), Δημήτρης Μαύρος (Λάκης), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Γιάννης)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης
Σκηνογραφία: Χρύσα Δαπόντε
Ενδυματολόγος: Μαρία Τσαμουδάκη
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Εκτέλεση παραγωγής: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ