Επεισόδιο: 783

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 783

Περίληψη: Η Ρένα και ο ‘Αρης μαθαίνουν τα πρώτα νέα για την υγεία του Ερρίκου. Σε λίγο καταφθάνει εκεί και η Αγγελική με τον Θόδωρο. Ο Μίλτος πιέζει την ‘Ολγα να προσπαθήσει να θυμηθεί κάτι που θα βοηθούσε στις έρευνες για τον Στέφανο και την Πωλίνα. Στην αποθήκη, που κρατάει ο Στέφανος την Πωλίνα, πλησιάζει η ώρα της αλήθειας καθώς το τελεσίγραφο που έχει δώσει ο Στέφανος εκπνέει. Στο νοσοκομείο, τα πράγματα πάνε καλύτερα για τον Ερρίκο και ο γιατρός επιτρέπει μία επίσκεψη αλλά μόνο από ένα άτομο. Ποιος θα δει τον Ερρίκο; Η Ρένα ή η Αγγελική; Η Ρένα καλείται να αποφασίσει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)
Στο ρόλο του Μίλτου, ο Κώστας Φαλελάκης

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ