Επεισόδιο: 740

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 740

Περίληψη: Ο Θόδωρος ανησυχεί γιατί δεν έχει μάθει ακόμα ότι ο Ερρίκος χώρισε την Αγγελική, όπως του ζήτησε να κάνει η Μάγδα. Η Μάγδα τον παρακαλεί να κάνει υπομονή ακόμα μια μέρα. Η Μιράντα και ο Θέμης, όπως και όλοι στο περιοδικό, πιστεύουν στην αθωότητα του Στέφανου. Η Πωλίνα είναι η μόνη που διαφωνεί και έρχεται για μια ακόμα φορά σε αντιπαράθεση με όλους. Η ‘Ολγα καταφέρνει να δει τον Στέφανο και του ζητάει να της διηγηθεί τι συνέβη και βρέθηκε κατηγορούμενος για φόνο. Ο Στέφανος τής εξηγεί τα πάντα και εκφράζει το φόβο πως ο Μίλτος θα προσπαθήσει να τον κάψει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)
Στο ρόλο του Μίλτου, ο Κώστας Φαλελάκης

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ