Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 721

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 721

Περίληψη: Η Πωλίνα στο σπίτι του Τάσου με το μωρό. Δοκιμάζει φορέματα για το γάμο χαμένη στον κόσμο της. Το επίμονο κλάμα του μωρού οδηγεί την Πωλίνα στα άκρα. Η Μιράντα καταφέρνει να πείσει τον Βέργο για την παράνοια της Πωλίνας και του αποσπά την υπόσχεση ότι θα μιλήσει στον Τάσο για το θέμα. Ο Τάσος και η Πωλίνα επιστρέφουν το παιδί στο σπίτι της Ρένας και αποκαθιστούν πλήρως τις σχέσεις της μαζί της. Την ίδια ώρα, η Σοφία επισκέπτεται τον ‘Αρη. Η Μάγδα φθάνει στην Αθήνα, τηλεφωνεί στον Ερρίκο και κανονίζουν να συναντηθούν κρυφά από την Αγγελική.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)
Στο ρόλο του Μίλτου, ο Κώστας Φαλελάκης

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ