ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 719

Περίληψη: Η Ρένα επιτίθεται στον Ερρίκο μπροστά στον Τάσο και προκαλεί την οργή του. ‘Υστερα από αυτό, ο Ερρίκος, με την πίεση του Τάσου, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματά της. Η ‘Ολγα έχει φέρει τον Στέφανο στο σπίτι της και τον περιποιείται. ‘Ενα τηλεφώνημα του Μίλτου θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, καθώς η ‘Ολγα θα μάθει, από τον πρώην άντρα της, ότι ο Στέφανος έχει κατηγορηθεί για το βιασμό ενός μοντέλου στο Παρίσι. Ο Στάθης συζητάει με τη Μισέλ το σχέδιο του Τάσου για τον ‘Αρη. Η Μισέλ αρνείται να παίξει το ρόλο που της ζητάνε και τότε ο Στάθης τής κάνει μια εκπληκτική προσφορά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)
Στο ρόλο του Μίλτου, ο Κώστας Φαλελάκης

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ