ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 716

Περίληψη: Η Πωλίνα, για να χαλάσει τα σχέδια της Σοφίας, ανακοινώνει την απόφασή της να παντρευτεί με τον Τάσο και να επισπεύσει τη διαδικασία για την υιοθεσία. Ο Μίλτος πηγαίνει στον Ηλία για να μιλήσουν για την ‘Ολγα. Ξαφνικά, εμφανίζεται η ίδια και έχουν μια ακόμα σύγκρουση. ‘Οταν ο Μίλτος φεύγει, η ‘Ολγα ζητάει από τον Ηλία να μάθει για την υγεία του Στέφανου. Η Ρένα ξεσπάει τα νεύρα της στην Εύη και την αναγκάζει να δηλώσει παραίτηση. Η παρέμβαση του Ερρίκου θα αποτρέψει αυτήν την παραίτηση. Η Πωλίνα προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τη Μιράντα αλλά η συζήτηση θα εξελιχθεί σε καυγά και η Πωλίνα θα επιτεθεί στη Μιράντα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)
Στο ρόλο του Μίλτου, ο Κώστας Φαλελάκης

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ