ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 709

Περίληψη: Ο Στέφανος ανακαλύπτει την απουσία της ‘Ολγας και όταν αυτή επιστρέφει, ο Στέφανος διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Αγγελική εμφανίζεται ξαφνικά στο πατρικό της και φουντώνει περισσότερο τη φωτιά, που έχει ήδη ανάψει, όταν αναγγέλλει την πρόθεσή της να παντρευτεί τον Ερρίκο. Η Ρένα ανακοινώνει στον Τάσο ότι θα του δώσει χρήματα για να τα επενδύσει, όπως της έχει πει, και του ζητάει να μην ενημερώνει τον Ερρίκο για τις δουλειές που κάνουν μαζί. Ο Τάσος βλέπει με ικανοποίηση το σχέδιό του να προχωράει. Ο Στέφανος αρρωσταίνει ξαφνικά και χαλάει μια υπέροχη βραδιά και ίσως και την εκδρομή του με την ‘Ολγα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)
Στο ρόλο του Μίλτου, ο Κώστας Φαλελάκης

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ