ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 708

Περίληψη: Ο Θόδωρος γλιτώνει το έμφραγμα και, έξαλλος, ζητάει από τη Μάγδα ευθύνες και εξηγήσεις για τα ψέματα που του έχει πει. Η ‘Ολγα αποφασίζει να συναντήσει, κρυφά από τον Στέφανο, τον Μίλτο και του ζητάει να φύγει από τη ζωή της και να μην την ενοχλεί. Ο Μίλτος δεν συμφωνεί. Η Ρένα ολοκληρώνει την προσπάθεια ταπείνωσης του Ερρίκου, πετώντας τα πράγματά του από το παλιό του γραφείο. Ο Ερρίκος συγκρατεί την οργή του και πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά για να ετοιμάσει το καινούριο περιοδικό, να γίνει ανεξάρτητος και να μπει στο μάτι της Ρένας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)
Στο ρόλο του Μίλτου, ο Κώστας Φαλελάκης

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ