ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 707

Περίληψη: Ο Ερρίκος καλεί τον Τάσο στο καινούριο του σπίτι όπου ο Τάσος θα κάνει την γνωριμία της Αγγελικής. Στη συνάντηση αυτή, ο Ερρίκος θα πεισθεί και θα δώσει στον Τάσο τη συγκατάθεσή του, να προχωρήσει το σχέδιό του για να πάρει χρήματα από τη Ρένα. Η ‘Ολγα και ο Στέφανος περνούν υπέροχα στην εκδρομή τους έως τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο Μίλτος. Η Μάγδα, εντωμεταξύ, προσπαθεί να πείσει τον Θόδωρο να μην καλέσει τον Ερρίκο στο χωριό. ‘Ο,τι και να κάνει όμως η Μάγδα, δεν μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή που αρχίζει να έρχεται καθώς ο Θόδωρος, θα μάθει από τον Τάσο ότι η Αγγελική έχει σχέση με τον Ερρίκο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ