ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 705

Περίληψη: Ο Μίλτος παρακολουθεί την ‘Ολγα, μαθαίνει το σπίτι της και την αιφνιδιάζει με μια επίσκεψη, λίγο πριν φύγει για την εκδρομή με τον Στέφανο. Η ‘Ολγα διώχνει τον Μίλτο κακήν κακώς. Η Βίκυ καλεί την Πωλίνα για φαγητό και τη φέρνει σε δύσκολη θέση όπως επίσης και τον Τάσο. Η Πωλίνα βρίσκει μια δικαιολογία και φεύγει. Ο Τάσος την συνοδεύει με τις ευλογίες της ανυποψίαστης Βίκυς. Ο Τάσος εκφράζει για μια ακόμα φορά τον έρωτά του για την Πωλίνα και δέχεται να υιοθετήσουν το παιδί του ‘Αρη και να ζήσουν μαζί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ