ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 704

Περίληψη: Η Ρένα πηγαίνει στο μοναστήρι και συναντάει τον ‘Αρη. Ο ‘Αρης δηλώνει στη μητέρα του ότι η απόφασή του να μονάσει είναι οριστική. Για το θέμα του παιδιού, ο ‘Αρης θεωρεί ως καλή λύση την υιοθεσία του από τον Τάσο και την Πωλίνα και αναγκάζει τη Ρένα να το δεχτεί. Ο Μίλτος κάνει την εμφάνισή του στο καφέ και προσπαθεί να ψαρέψει τον Θέμη σχετικά με την ‘Ολγα. Ο Τάσος πηγαίνει στο σπίτι του Ερρίκου και της Αγγελικής. Κάνει τη γνωριμία της Αγγελικής και όταν φεύγει, πείθει τον Ερρίκο να δεχτεί τα χρήματα της Ρένας και να βγάλουν καινούργιο περιοδικό. Αργότερα, ο Τάσος θα αναφέρει στον Θόδωρο ότι το όνομα της αγαπημένης του Ερρίκου Βαρσάμη είναι Αγγελική.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ