ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 699

Περίληψη: Ο Θόδωρος μαθαίνει από τον Τάσο ότι ο Ερρίκος χώρισε πρόσφατα τη γυναίκα του για μια άλλη και μια ξαφνική υποψία τον ταράζει. Ζητάει από τον Τάσο να μάθει ποια είναι αυτή η "άλλη" γυναίκα. Ο Ερρίκος πηγαίνει στο σπίτι του και βρίσκει τη Ρένα και τη Σοφία σε κακό χάλι εξαιτίας της φυγής του ‘Αρη για το μοναστήρι. Η Ρένα κατηγορεί τον Ερρίκο για την τροπή που πήρε η ζωή του και για την αδιαφορία του. Ο Ερρίκος φεύγει οργισμένος. Η Μάγδα επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη στην Αγγελική όταν της λέει πως, κατά τη γνώμη της, ο Ερρίκος είναι καλός-χρυσός αλλά δεν κάνει γι’ αυτήν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ