ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 689

Περίληψη: Η ‘Ολγα έχει μια συζήτηση με τον Στέφανο για τη σημασία που έχουν τα παιδιά στη ζωή των ανθρώπων και πληγώνεται πολύ καθώς μένει με την εντύπωση ότι ο Στέφανος, όπως και ο πρώην άντρας της, δεν θέλει να προχωρήσει σε μια σχέση μαζί της, επειδή δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ο Τάσος ψάχνει τη Βίκυ για να της δώσει εξηγήσεις για ό,τι είδε στο σπίτι του. Η Βίκυ έχει εξαφανιστεί. Στο σπίτι των Βαρσάμηδων, ο Ερρίκος και η Ρένα περιμένουν με αγωνία τον ‘Αρη, ο οποίος έχει φύγει χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Μήπως, άραγε, πραγματοποίησε την απόφασή του και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ