ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 687

Περίληψη: Ο Θέμης αποκαλύπτει στη Βίκυ ότι ο Τάσος δεν έχει ξεχάσει την Πωλίνα και ψάχνει τρόπο για να την κερδίσει. Ο ‘Αρης περνάει από τον Τάσο, για να πάνε για την αναγνώριση του παιδιού και βρίσκει μπροστά του την Πωλίνα. Ο ‘Αρης εκνευρίζεται και της φέρεται άσχημα. Η Αγγελική, ανήσυχη γιατί ο Ερρίκος δεν πήγε για ύπνο στο ξενοδοχείο, τηλεφωνεί και τον βρίσκει στο γραφείο όπου πέρασε τη νύχτα. Η Αγγελική αμφιβάλει ότι ο Ερρίκος κοιμήθηκε στο γραφείο και τα πράγματα χειροτερεύουν όταν της λέει πως πρέπει να ξαναπάει στο σπίτι του για να μιλήσει με τον ‘Αρη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ