ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 681

Περίληψη: Ο Βέργος μιλάει στη Μιράντα για το σχέδιο του Τάσου να κερδίσει την Πωλίνα. Η Μιράντα λυπάται για τη Βίκυ και ζητάει από τον Βέργο να της πουν τι συμβαίνει. Ο Βέργος την αποτρέπει. Ο Τάσος πηγαίνει στο σπίτι του ‘Αρη για να δει πώς είναι και πέφτει επάνω στην Πωλίνα. Αυτή του ζητάει τη βοήθειά του για να πειστεί ο ‘Αρης να αναγνωρίσει το παιδί. Η Ρένα αιφνιδιάζει τον Ερρίκο με το σχέδιό της να φύγει εκείνη από το σπίτι με την Πωλίνα και το μωρό. Παράλληλα, αρπάζει μια ευκαιρία και γεμίζει με υποψίες την Αγγελική, απαντώντας η ίδια αντί για τον Ερρίκο σε ένα τηλεφώνημα της Αγγελικής.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ