ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 677

Περίληψη: Η ματαίωση του ερχομού του Ερρίκου απογοητεύει την Αγγελική αλλά ανακουφίζει, προσωρινά, τη Μάγδα. Τη στεναχώρια της Αγγελικής θα μετριάσει η απόφαση της Εύης να πάει να κάνει Χριστούγεννα κοντά της. Στο πάρτι που γίνεται στο μπαρ του Πέτρου βρίσκεται όλη η παρέα του περιοδικού. Κάποια στιγμή θα πάει και ο Στέφανος με την ‘Ολγα. Ο Τάσος, που έχει κάποιο σχέδιο κατά νου, καλεί τον ‘Αρη στο πάρτι και συγχρόνως, καλεί και τον Στάθη με τη Μισέλ. Στο σπίτι του Ερρίκου όλα είναι έτοιμα για το γιορτινό δείπνο. ‘Ερχεται και ο Ερρίκος. Ο ‘Αρης καθυστερεί. Θα έρθει άραγε;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ