ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 676

Περίληψη: Η Μάγδα, πανικόβλητη μπροστά στο ενδεχόμενο να συναντηθούν ο Ερρίκος με τον Θόδωρο, προσπαθεί να βρει τρόπο να αποτρέψει το κακό. Την κατάσταση θα σώσει η Ρένα, η οποία, μόλις υποψιάζεται ότι ο Ερρίκος ετοιμάζεται να πάει να βρει την Αγγελική, του μιλάει για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την παρουσία του μωρού στο σπίτι και την άρνηση του ‘Αρη να το δεχτεί. Ο Ερρίκος δέχεται την πρόταση της Ρένας, να φάει μαζί τους και να μιλήσει στο ‘Αρη. Στο μοναστήρι, εντωμεταξύ, ο Ευγένιος συζητάει με τον ‘Αρη, τον ηρεμεί και τον προτρέπει να προσευχηθεί και να ζητήσει τη φώτιση του Θεού, σχετικά με το τι πρέπει να κάνει για το θέμα του παιδιού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ